proost-op-een-nieuw-begin

Aloha lezers! Ik kon maar niet wachten en heb dus besloten om deze blogpost te maken. Ik heb veel goeds te vertellen en ik wil graag met jullie proosten op een nieuw begin!

Ik heb sinds kort ontslag genomen bij mijn full time baan en dat wil zeggen: oneindig veel tijd aan reizen! Haha, was dat maar zo. 😉

Ik heb de afgelopen tijd heel erg moeten nadenken over deze stap, want ja, mijn full time baan geeft mij wel stabiliteit. Maar aan de andere kant zorgt het ook ervoor dat ik niet mijn grootste passie kan doen; reizen.

Ik werkte elke dag 9-5 en ik begon mij te beseffen dat dit niks voor mij is. Na het werk ben ik elke dag moe en doe ik niks en ik kan ook niet 1, 2, 3, even weggaan naar de Bahama’s.

Begrijp mij niet verkeerd, er is niks mis met een full time baan. Maar het pastte gewoon niet in mijn lifestyle.

Je zal nu waarschijnlijk denken: Maar hoe ga je zoveel reizen en jezelf onderhouden?!

Hier komt het goede nieuws: Ik ben mijzelf heel erg gaan verdiepen in freelance werk en ik besefte mij dat ik veel van mijn (online) freelance werk van overal kan doen! Stel je voor; ik lig in een hangmat lekker op mijn laptop mijn werk uit te voeren. Dat is toch heerlijk?!

Voordat ik ontslag nam heb ik het geprobeerd. In het begin kwam er natuurlijk geen hond. Maar, naarmate de tijd begon ik steeds een grotere klantenkring op te bouwen.

Ik heb de knoop doorgehakt jongens: Ik ga rondreizen en freelance werk doen. Als het echt nodig is, werk ik ook wel voor de lokale mensen in bijvoorbeeld het hotel.

Tot slot zou dit allemaal niet mogelijk zijn zonder internet en de goedkope prijzen in het buitenland (zoals Azië).

Share: