Een mooie jas vinden is een beetje als het screenen van de perfecte man: is hij hot or not? Voel je je er comfortabel mee? Neem je hem graag mee naar allerlei soorten gelegenheden (zodat anderen hem ook kunnen bewonderen)?

Grapje! Een jas en een man zijn twee heel verschillende dingen. Toch neemt dat niet weg dat je veel plezier hebt van het vinden van een mooie jas, ook op de lange termijn…

Een girlboss draagt…

Wie wil er tegenwoordig niet een beetje als een girlboss leven? Het lijkt misschien gek, maar de juiste jas kan je hier bij helpen. In een winterjas dames parka straal je bijvoorbeeld uit dat je jouw eigen comfort en draaggemak op nummer 1 zet – en dat je niet door je kleding gehinderd wilt voelen in het dagelijks leven. Is er iets meer Girlboss dan dat?

Een dames parka jas kun je bovendien aantrekken naar allerlei verschillende gelegenheden. Van een sportieve wandeling in de duinen of een museumbezoek, naar een winkelmiddag met vriendinnen – en ga zo maar door. De parka is echt een blijvertje, die altijd wel op de catwalk te spotten is.

Stijlpunten

Heb je nog een beetje moeite om jouw style tribe te vinden op het gebied van jassen? Geen probleem: je kunt namelijk altijd een beetje afkijken bij jouw favoriete stijliconen. Vaak is dit zelfs een van de beste manieren om jouw eigen stijl te ontwikkelen.

Niemand hoeft te weten waar jij je inspiratie vandaan haalt, toch? Het kan juist ook iets zijn waar je trots op bent; het zegt immers iets over jouw smaak en persoonlijkheid. Geen idee waar je die bovengenoemde stijlinspiratie moet vinden? Een goede tip is om verschillende blogs, tijdschriften en foto’s (bijvoorbeeld op Instagram) af te gaan en zo geleidelijk te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Krijg je bijvoorbeeld geen genoeg van de kledingstijl van Franse meisjes? Of is Scandinavisch minimalisme meer jouw ding? Er zijn zoveel opties, dat het zonde zou zijn om je er niet een klein beetje in te verdiepen.

Style Italy

Ik kan Style Italy uiteraard echt aanraden voor stijlvolle kleding. Style Italy vind comfort heel belangrijk en wat zij ook belangrijk vinden, is het tillen van jouw (modieuze) uitstraling naar een hoger niveau, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Daarnaast zijn zij geen fan van wegwerpkleding – oftewel: kleren die misschien een seizoen meegaan en dan gelijk weer weg kunnen.

Kijk eens rond op StyleItaly.nl en laat je verrassen door wat we allemaal in huis hebben. Hou je van neutrale kleuren als zwart, wit en donkerblauw? Met zulke kleren zit je vaak sowieso goed – al helemaal op het gebied van jassen. Je zou misschien denken dat neutrale kleuren saai zijn, maar het tegendeel is waar. In deze kleuren voel je je op vrijwel alle plekken en gelegenheden als een vis in het water.

Een ander groot pluspunt is dat een jas in een van deze kleuren uitstekend combineert met bijna alles (de rest van je garderobe dus). Hou je toch meer van felle kleuren? We weten dat een vrolijk kleurtje soms net dat extra beetje power geeft op een druilerige herfstige of winterse dag. Daarnaast is een extra beetje (positieve) aandacht altijd mooi meegenomen, toch? Bij Style Italy vind je daarom ook genoeg knalkleuren en modellen die gegarandeerd niet voor muurbloemen zijn.

Share: